På jagt efter børnetøj & babytøj i Istanbul Tyrkiet

Turen gik til Istanbul / Tyrkiet i december 2010 for to KIDZ-repræsentanter. Målet var at finde tøjproducenter/tøjfabrikker, der kunne leve op til vores forventninger til kvalitets børnetøj og babytøj, der kunne sælges billigt på en online shop i Danmark. En af repræsentanterne var kendt kendt i Istanbul, men tøjbranchen generelt i Tyrkiet er meget stort, og selvom vi var godt forberedte, kom det alligevel lidt bag på os. Tre dage føltes som mere end rigeligt, inden vi drog afsted, men da vi stod midt i tumulten den tredje dag, kunne vi godt have brugt et par dage mere.

Turen var god! Vi fik mødt en masse producenter, brands m.m. af børnetøj og babytøj. Vi havde et mål: Vi vil finde en leverandør, der kan levere den bedste kvalitet, dog kan vi sælge billigt børnetøj og billigt babytøj. Nogle måtte vi afskære fra start, mens andre slet ikke ville sælge os tøjet til de forventede priser. Men der var nogle, der var til at forhandle med.

Istanbul / Tyrkiet er nok en af de største spillere på verdensplan, hvad angår tøjproduktion. Mange af de største mærker, både danske og udenlandske bliver produceret i Tyrkiet. H&M, Jack&Jones og Hummel f.eks..

Vi er nu i endelige forhandlinger med en stor leverandør af noget rigtig lækkert børnetøj og babytøj til både drenge og piger. Derudover har vi indgået aftale med en mindre fabrik, der skal sy et mindre parti af vores helt egne designede t-shirts.

Det bliver rigtig spændende. Vi vil løbende poste indlæg her på bloggen, så I kan følge det meget spændende projekt omkring KIDZ, hvor der i første omgang skal sælges billigt babytøj, børnetøj og legetøj.